petek, 17. april 2015

Fitnes oprema naj ne bo okras

Fitnes oprema naj bo koristno uporabna . Vsaka fitnes oprema je koristno uporabna, ko služi svojemu namenu. Najmanj koristno uporabna je fitnes oprema na kateri se nabira prah. Fitnes oprema je najbolj koristno uporabna takrat, ko so na njej vidni sledovi rabe in uporabe. Dobro izbrana fitnes oprema je takrat, ko so lastnosti koristne. Pri nakupu mora biti oseba, ki bo fitnes opremo uporabljala do sebe pošten in iskren. Nekateri kupijo fitnes opremo zaradi razlogov, ki niso povezani z uporabo.



Nič boljša ni fitnes oprema, ki je nakupljena z mislijo o dobri postavi in drugih podobnih predstavah. Predvsem so napačne takšne predstave, ki temeljijo na misli, da je lastništvo dovolj. Za dobro postavo in vse druge pozitivne lastnosti mora biti fitnes oprema aktivno in intenzivno uporabljena. Aktivna uporaba pomeni, da je redno uporabljena v optimalnih časovnih intervalih. Intenzivna uporaba pa pomeni, da je obremenjenost vaditelja optimalna. Največkrat se moramo med vadbo znojiti in mučiti, saj lahko le na ta način dosežemo napredek. Dosežen napredek največkrat pride postopoma in čez daljše časovno obdobje. Večkrat nam reklamna sporočila zameglijo sliko, saj dobimo predstavo, da je nakup že praktično dovolj za dobro postavo ali druge pozitivne lastnosti lastništva fitnes opreme. Predstavljeni modeli v reklamnih spotih so postavo in druge predstavljene lastnosti oblikovali postopoma, skozi daljše časovno obdobje.

Z nami ni in ne more biti nič drugače. Napredek bomo dosegli le z redno in intenzivno vadbo. Kako redna in kako intenzivna vadba je za nas primerna lahko izvemo na več načinov. Najboljši so nasveti profesionalnih vaditeljev, nekoliko manj pa razni viri, ki govorijo o vadbi in ponujajo razne nasvete. Profesionalni vaditelji iz izkušnje vedo, kakšna oblika in način vadbe je za nas najbolj primeren. To ugotovijo ob srečanju z nami, ter na podlagi izkušenj določijo katera fitnes oprema in njena uporaba je za nas najbolj primerna.

Več informacij

Ni komentarjev:

Objavite komentar