ponedeljek, 4. maj 2015

Vrtno pohištvo, uporabna vrednost

Vrtno pohištvo lahko zahtevana uporabna vrednost spremeni v mnogih podrobnostih in lastnostih. Uporabna vrednost, ki jo vrtno pohištvo mora imeti, je lahko različna od primera do primera. Tudi, ko kupci kupujejo za primerljive zahteve uporabe v prihodnosti, se vrtno pohištvo med seboj razlikuje. V primeru, da namerava uporabnik vrtno pohištvo uporabiti za popoldansko kavo, nedeljsko kosilo in podobne aktivnosti na vrtu, bo vrtno pohištvo njegovim zahtevam primerno.



In hkrati različno, kot vrtno pohištvo drugega kupca, ki bo načeloma zahteval enako, vendar si bo te zahteve v praksi drugače predstavljal. Razlike lahko vidimo že pred nakupom. Ozremo se na jedilnice enega in drugega kupca. Videli bomo, da so mize drugačne, drugačna je okolica, drugačno je na kratko vse. Vrtno pohištvo bo enako različno med kupcema, vendar enako ostalemu pohištvu doma posameznega kupca. Danes takim zelo raznolikim zahtevam ni težko ugoditi. Še največ razlik pri zagotavljanju uporabne vrednosti je med serijskim pohištvom ter pohištvom izdelanim po lastnih zahtevah, lahko bi mu rekli unikatnim pohištvom. Unikatno pohištvo danes ni nobena redkost. Prednosti, ki jih načeloma višja cena prinaša, so za kupce bistveno pomembnejše, kot ugoden nakup. Poleg tega lahko unikatno pohištvo prinaša mnoge druge koristi. Serijsko izdelano pohištvo je sicer cenovno ugodnejše, vendar je kupcu manj prilagojeno. Izbira lahko med nekaj predvidenimi spremembami, ki jih zasnujejo v tovarni vrtnega pohištva.

S tem se z obliko, barvo, različnimi elementi in sestavnimi deli, želijo približati kar se da široki množici kupcev. Ti kupci običajno iščejo dober kompromis med ceno in vsemi drugimi lastnostmi. Obratno je s kupci, ki iščejo unikatno pohištvo. Izdelano mora biti po natančno določenih lastnostih, cena je temu primerna. Uporabna vrednost je seveda temu primerno različna in tudi pričakovana. Vendar je tudi uporabnost lahko temu primerno bistveno različna. Z natančno prilagoditvijo ima unikatno vrtno pohištvo več možnosti za večje in individualne uporabne vrednosti.

http://www.vrtno-pohistvo.si/vrtno_pohistvo/vrtne_garniture/vrtne_garniture.php

Ni komentarjev:

Objavite komentar