petek, 2. december 2016

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1500

Ko govorimo o dimenzijah naprave, je NordicTrack 1500 manjši in lažji kot NordicTrack 1750 z 78 x 39 x 57 inčnim volumnom in 160 kg težo v primerjavi z 81 x 36 x 69 inčnim volumnom in 180 kg težo modela 1750.



 Katera steza je prava za vas

 Je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden se odločite za eno izmed tekalnih stez. Če se želite osredotočati le na vadbo in minimalizirati kakršne koli motnje, potrebujete le osnovno tekalno stezo brez vseh pripomočkov. Če imate obenem manj prostora in nižji proračun, potem je NordicTrack 1500 za vas prava izbira. Če pa želite svoji vadbi dodati zabavo in užitek, želite prilagajati hitrost in podlago, želite več konjskih moči in želite hraniti podatke svojih vadb, potem je za vas prava izbira NordicTrack 1750. V vsakem primeru sta obe tekalni stezi robustni in sta zmožni prestati kakršnko koli obremenitev.

 Ena stvar, ki se na svetu nikoli ne spremeni je, da se svet nenehno spreminja. Spremembe so še hitrejše, ko govorimo o tehnologiji. Da dohajamo najnovejšo tehnologijo in preživimo na visoko konkurenčnih trgih, moramo proizvajalci izdajati nove izdelke in nadomestiti stare. Kar je bil nekoč najboljši izdelek bo kmalu zastarel in se bo umaknil novejšim in mnogo boljšim.

 Takšen je primer z NordicTrack Commercial 1500. Ta tekalna steza je veljala za eno najboljših na trgu, a zdaj velja za zastarelo, nadomeščajo pa jo novejši izdelki, kot je NordicTrack Commercial 1750. Čeprav modela 1500 ne morete več kupiti, vseeno primerjava z modelom 1750 ne more škoditi; tudi če govorimo le o tem, zakaj je nova linija boljša od starejše.

 Podobnosti
Ker je NordicTrack Commercial 1750 praktično pol-naslednik steze NordicTrack Commercial 1500 in obe očitno izdeluje enak proizvajalec, imata precej podobne lastnosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar