torek, 27. julij 2010

Najem predmetov in storitev – Najel.bi

Predstavljamo novi spletni brezplačni oglasnik Najel.bi kjer lahko oddate oglas za oddajo in najem raznih predmetov in storitev. Objava oglasa je popolnoma brezplačna in jo boste opravili v nekaj minutah. Objavite oglas in oddajte svoje predmete in storitve v najem ter tako povečajte uspeh in obseg poslovanja vašega podjetja.

Na spletnem oglasniku Najel.bi lahko oddate oglase za najem plovil, vozil, nepremičnin, orodja, obutve, oblek, opreme, avtodomov, storitev in drugih stvari. Stran je razdeljena v mnogo kategorij tako, da boste v najem lahko oddali marsikateri predmet in storitev.

Tisti, ki želite najeti predmete boste to storili zelo preprosto saj je bilo do sedaj objavljenih že preko 3000 oglasov v mnogo kategorijah, ki ponujajo v najem različne predmete. V poletnem času je še posebej priporočljiv najem plovil, avtodomov ter športne opreme saj zunaj pripeka neznosna vročina in dopust že nestrpno vabi.

Torej, kaj še čakate, obiščite brezplačni spletni oglasnik za oddajo in najem predmetov Najel.bi in oddajte svoj oglas ali pa preprosto najdite predmete, ki vas zanimajo. Iskanje in objavljane oglasov je popolnoma brezplačno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar